Printmore har e-mærket - blækpatroner & tonere til stærke priserPrintmore Betalingskort - blækpatroner & tonere til stærke priser

Printmore på Twitter - blækpatroner & tonere til stærke priser Printmore på Facebook - blækpatroner & tonere til stærke priser Printmore på Google Plus - blækpatroner & tonere til stærke priser

Kurv : 0 varer
Din kurv er tom!

Denne side anvender Cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.

Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Jeg accepterer


Sort original laser toner (lexmark)(12a7468)

Sort original laser toner (lexmark)(12a7468) lexmark return programme cartridges ca. 21000 sider v. 5% dækning.

Udvidet Produktbeskrivelse - Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468)

Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468)
træ og byggevarer - trælast og byggemarked
Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468) Lexmark Return Programme Cartridges Ca. 21000 sider v. 5% dækning

Læs udviddet varebeskrivelse..
Varenummer: 0012A7468 |
Producent: Lexmark
Pris pr. stk inkl. moms
Udsalgspris:
Fragtpris: 59,00 DKK

Udvidet Produktbeskrivelse

Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468) Lexmark Return Programme Cartridges Ca. 21000 sider v. 5% dækning


Du kigger på en lasertoner Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468)

Opdager du fejl eller mangler i vores varebeskrivelse eller produktbilledet til Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468), eller med de lasertonere som høre til denne laserprinter, er du meget velkommen til at kontakte os via: "Stil spørgsmål til produktet"

Pas på dine Lexmark-lasertonere fra Printmore Når du har fået tilsendt nye blækpatroner, lasertoner eller andre forbrugsstoffer, så vær opmærksom på, at varen har været sendt med post. Det betyder at den har været udsat for forskellige temperaturer fra os til dig. Det er derfor altid en god idee at lade din blækpatron, laser eller anden forbrugsstof ligge 4-5 timer i almindelig stuetemperatur før du ”monterer” varen i din Lexmark laserprinter. Kulde vil feks betyde at blæk bliver lidt tykkere og det kan betyde en dårligere udskrivningskvalitet.

Før montering af lasertoneren Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468) er det altid en god idé at læse sin brugervejledning igennem og evt. udfører en rensetest af laserprinteren, som er med til at forlænge levetiden af din printer.

Vi bestræber os altid efter at levere et så bredt udvalg i Printmores webshop som overhovedet muligt, derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du synes vi bør tilføje lasertonere, blækpatroner eller andre forbrugsstoffer til vores sortiment, foruden Sort Original Laser Toner (Lexmark)(12A7468)